SENSHA Interieur Coating

LEATHER TREATMENT

50ml

Voorkom veroudering
Leather Treatment is speciaal ontwikkeld voor het hydrateren en beschermen van lederen producten. Het product is ontwikkeld met als doel om te voorkomen dat leerproducten verouderen en dat de oorspronkelijke textuur van de lederen producten gedurende een lange periode behouden blijven.

Lederen producten in auto’s bevinden zich elke dag in barre omgevingen zoals “droogheid”, “wrijven” en “temperatuurverschillen”. Het schilferen, kreuken en scheuren van het leer zal snel gaan gebeuren als er geen onderhoud wordt gepleegd.

Door Leather Treatment te gebruiken voor regulier onderhoud, beschermt je de lederen onderdelen en zittingen in de auto tegen het afpellen, kreuken en uitdrogen en verkrijgt het een natuurlijke glans. Inclusief aplicator

24,00€ incl. btw

ROOM WAX

80ml

Niet kleverig, herstelt en onderhoud de natuurlijke glans Room Wax is het beschermende onderhoudsmiddel speciaal voor interieuronderdelen. Het product is, in vergelijking met andere interieurwasproducten, niet plakkerig en de afwerking is als zijde. Plus, Room Wax produceert niet een glanzende afwerking, maar herstelt en behoudt de natuurlijke glans voor een lange duur.

26,00€ incl. btw