SENSHA Exterieur Cleaning

BODY CLEAN

800ml

SENSHA BODY CLEAN high-concentration Intensive Car Shampoo richt zich tot de kern van wat een shampoo moet doen, het verwijderen van vet en vuil van het oppervlak van de auto. Waar normale shampoo's vaak glansversterkers bevatten en zeepresten achterlaten, is SENSHA BODY CLEAN Intensive Car Shampoo een pH-neutrale shampoo die geen zeepresten, wax, polymeren of siliconen achterlaat. De shampoo is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw auto. Na het afspoelen is de lak vuil- en vetvrij. Deze shampoo is in het bijzonder ook perfect voor uw auto als u de lak behandeld heeft met een sealant of coating.Super geconcentreerd te gebruiken als Handwash shampoo en pre-wash Foam 30+ wasbeurten.

27,00€ incl. btw

WHEEL & TIRE CLEANER

800ml

SENSHA Wheel & Tire Cleaner is veilig voor alle soorten velgcoatings. Met actieve reinigingsmiddelen en geavanceerde oppervlakte bestanddelen is deze formule perfect voor het reinigen van de ergste, meest vastgebakken remstof, veelal gevonden in de binnenzijde van de velg. Ook geschikt voor vervuilde banden simpelweg opsprayen en het product laten activeren daarna indien nodig agiteren met een borstel om alle hoekjes te bereiken.

27,00€ incl. btw

BUGS CLEAN

400ml

De coatingshops van SENSHA hadden ook problemen met het verwijderen van vogelpoep en insecten die op oppervlakken waren opgedroogd. Dit is de reden waarom de SENSHA Research & Development Bugs Clean insectenreiniger heeft ontwikkeld. Het gebruikt een zeer speciaal en specifiek middel om vogelpoep en insecten op te lossen zonder schade aan te richten aan de auto. Was het vervolgens af met een pH-neutrale autoshampoo als Body Clean.

14,00€ incl. btw

GLASS CLEANER

400ml

Met SENSHA Glass clean maak je ramen eenvoudig streeploos schoon. Deze glasreiniger verwijdert effectief algemene vervuilingen, oliën, vingerafdrukken en meer zonder raamcoatings en hydrofobe beschermlagen aan te tasten. CarPro Clarify is veilig en effectief te gebruiken aan zowel de binnen- als buitenkant van het glas en zorgt keer op keer voor een streeploos helder resultaat. Je kunt dit product zowel met een glasdoek aanbrengen als direct op de ruit spuiten.

14,00€ incl. btw