SENSHA Exterieur Coating

SENSHA CRYSTAL CARNAUBA WAX

150gr

Deze wax wordt gemengd met SiO2, de beste carnaubawax en andere waxes om een ​​uitstekend gebruiksgemak en een diep glanzende afwerking te bekomen. Het uitstekend watergedrag met sheeting helpt bij het reinigen en drogen van de wagen en de wax is vooral extreem duurzaam.

86,00€ incl. btw

SENSHA FINE CRYSTAL

800ml

Is een GlasCoatingspray gemaakt voor de auto en blinkt uit in gebruikersgemak. Een glascoatinglaag wordt aangebracht door simpelweg te sprayen na het autowassen, met een spons inwrijven en afspoelen met water. Wij adviseren de pH-neutrale autoshampoo Body Clean te gebruiken voor het autowassen. Fine Crystal kan ook worden gebruikt voor het onderhoud van een “permanente” glascoating als een coating uit de Crystal Glow 8 jaar Sio2 Ceramic Coating.

34,00€ incl. btw

SENSHA POWER FOAM

800ml

is een autoshampoo en glascoating maakt het glascoaten van je auto wel heel gemakkelijk. Laat 10 ml Power Foam op de natte spons inweken, wek bubbels op door in de spons te knijpen en was je auto. Spoel na het wassen de auto af met water en het proces van autowassen en glascoaten is voltooid. De glascoating beschermt de auto voor een periode van 3 maanden. Power Foam kan ook worden gebruikt voor het onderhoud van een “permanente” glascoating als een coating uit de Crystal Glow 8 jaar Sio2 Ceramic Coating.

34,00€ incl. btw

SENSHA FINE CRYSTAL FINISHING

800ml

Gebruik de keramische detailspray om lichte vervuiling en stof te verwijderen en om de auto er uit te laten zien alsof deze net een wasbeurt heeft gehad. Tijdens het gebruik van dit product breng je een laag hybride Sio2 Keramische Bescherming aan (Ongeveer 4 weken bescherming) en blijf je genieten van extreme water-beading.

32,00€ incl. btw