SENSHA Sio2 Ceramic Coatings

SENSHA HEADLIGHT CRYSTAL

30ml

Headlight Crystal zal in tegenstelling tot andere was of coatingproducten niet na verloop van tijd verbleken omdat Headlight Crystal de glans behoud door de heldere en harde glascoatinglaag die er over heen zit, gaat gaan beschermen tegen uv en alle invloeden van buitenaf.

De set bevat:
1x Headlight Crystal 30ml

Goed voor 15-20 lichten

58,00€ incl. btw

SENSHA BUMPER CRYSTAL

30ml

Bumper Crystal bumpercoating is een regeneratiemiddel dat de glans van kunststof, sierlijsten en bumpers herstelt en de ultra-harde glanzende glascoatinglaag daarop aanbrengt. Dit product is anders dan andere sierlijst-coatingproducten, het is speciaal gemaakt om hun oorspronkelijke glans te herstellen.

Bumper Crystal zal in tegenstelling tot andere was of coatingproducten niet na verloop van tijd verbleken omdat Bumper Crystal de glans behoud door de heldere en harde glascoatinglaag die er over heen zit.

34,00€ incl. btw

SENSHA WINDOW CRYSTAL

30ml

Vanwege het fluorbestanddeel zou de waterafstotendheid langer dan 6 maanden moeten kunnen aanhouden voor een auto die buiten wordt geparkeerd en langer dan 12 maanden wanneer een auto binnen wordt geparkeerd. Het is leuk om te zien hoe regendruppels worden afgestoten als je in de regen rijdt. Window Crystal waterafstotende raamcoating maakt het rijden eenvoudiger en ook leuker.

De set bestaat uit:

1 x Window Crystal 30 ml (voor ongeveer 9 voorruiten)
1 x Vilten spons
1 x Basic microvezeldoekje maat S

Attentie:
Als je andere coatingproducten hebt gebruikt op het raam, moet je Oily Film Clean gebruiken om de oliefilm op het raam te verwijderen, alvorens je Window Crystal aanbrengt.

34,00€ incl. btw