SENSHA Cleaning and Detailing Accessoires

Mouton Glove

Was je auto extreem voorzichtig met de 100% echte premium schapenhaar De Mouton is de beste tool om je auto uiterst voorzichtig te wassen. SENSHA Mouton washandschoen is geen chemische vezel, maar gebruikt het 100% echte premium haar van schapen. Als je last hebt van fijne krassen veroorzaakt door autowassen, dan is de SENSHA Mouton washandschoen degene die het probleem oplost. Naast de kwaliteit van schapenhaar, zijn de dichtheid en lengte van het schapenhaarhaar geoptimaliseerd om je auto schoon te maken en te wassen zonder krassen te maken.

26,00€ incl. btw

High Quality Droogdoek SENSHA (90x70)

90x70cm

De SENSHA Drying Towel Microvezel Doek is 90x70cm, en is ontworpen om makkelijk over de oppervlakken van een voertuig te glijden. De droogdoek ‘trekt’ eenvoudig iedere druppel water van het oppervlak en laat een kurkdroog resultaat achter.

Leg de droogdoek op het lakwerk van de wagen en sleep langzaam over het oppervlak. De Drying Towel glijdt moeiteloos over gewaxte, gesealede of gecoate onderdelen. Hierdoor ontstaat een streeploze afwerking en worden swirls voorkomen. De lichtgrijze kleur van de doek zorgt ervoor dat eventuele vuildeeltjes snel worden opgemerkt.

Wasvoorschriften: in de machine op 40°C, zonder bleekmiddel of wasverzachter.

28,00€ incl. btw

Kleine Interieur Borstel

Mini zachte borstel met fijne borstelharen voor het reinigen van nauwe openingen Deze zachte borstel is ontwikkeld voor het reinigen van het autointerieur om nauwe openingen schoon te maken waar je niet met je handen bij kunt. Het combineert een houten handgreep met gematigde fijne elastische borstelharen.

Kunststofonderdelen die worden gebruikt in autointerieurs hebben vaak kleine en smalle openingen waar gemakkelijk stof wordt verzameld. Deze fijne borstel voor het interieur heeft een gematigde veerkracht om deze stofjes weg te schrapen. Het reinigt kleine openingen en ruimtes voorzichtig. Het is ook een handig formaat om mee te werken.

9,00€ incl. btw

Long Bamboo Brush

Maak nauwe openingen schoon met de Bamboo Brush Deze Bamboo Brush is erg handig voor het schoonmaken van smalle openingen zoals kieren spleten tussen deuren en ramen en rond wielen en emblemen etc.

De SENSHA Bamboo Brush gebruikt bamboe voor zijn gripdeel en zachte materialen voor het borstelgedeelte, zodat het geen krassen of schade aan je auto veroorzaakt. Gebruik het zorgeloos.

16,00€ incl. btw

Crystal Cloth

Ultra-zachte microvezeldoek voor afwerking Wanneer je de Crystal microvezeldoek gebruikt om overmatig coatingmiddel of was af te vegen van het oppervlak, dan helpt deze doek bij het afvegen, waarbij een gelijkmatige dikheid op het oppervlak achterblijft.

Deze ultra-zachte microvezeldoek voorkomt het optreden van oneffenheden in de coating, en deze doek is vooral goed voor het aflakken van glascoatings, terwijl het moeilijk is om oneffenheden in de coating te voorkomen met een normale handdoek of een kunstzeemleer.

12,00€ incl. btw

Carpet & Seat Brush, tapijt- en bekledingsborstel

We hebben de speciale interieurreiniger Room Clean waarmee je de interieurreiniging eenvoudig en effectief kunt uitvoeren. Hoewel de speciale interieurreiniger wordt gebruikt, kunnen vuil en vlekken niet volledig worden schoongemaakt door ze af te vegen.

Daarom hebben we Carpet & Seat Brush ontwikkeld om de kracht te demonstreren van het reinigen van stoffen van tapijten en stoelen. Om het interieur niet te krassen, is het gripdeel gemaakt van een houten materiaal. Bovendien is de borstel gemaakt van zachte materialen die ook het aanbrengen van krassen voorkomen.

16,00€ incl. btw

Microfibre Doek (40x40)

40x40cm

De nieuwe SENSHA Daily Microfiber is de ideale doek voor vele werkzaamheden. De doek is van een uitstekende kwaliteit en heeft twee verschillende zijdes. De doek heeft een zeer vriendelijke prijs, zeker gezien de hoogwaardige kwaliteit. Deze doek is in te zetten voor diverse doeleinden voor zowel interieur als exterieur. Deze doek is tevens in te zetten voor het afnemen van coatings.

6,00€ incl. btw